Over Stralingsupport

begeleiding vanuit expertise

Over Stralingsupport

Stralingsupport is in 2012 opgericht voor de ondersteuning en advisering van bedrijven met betrekking tot ioniserende straling.

Stralingsupport zoals we die nu kennen is voortgekomen uit een fusie tussen Stralingsupport en Radiationsupport. Deze fusie is in 2021 tot stand gekomen vanuit het motto “samen sterk”. Door het samengaan en het bundelen van expertise kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Stralingsupport kan u ontzorgen van alle zaken met betrekking tot ioniserende straling. Of het nu gaat om het doen van een registratie, het aanvragen van een vergunning, het doen van onderzoek onder EHBO-vergunning, het voorbereiden van grote of kleine projecten, het opstallen van plan van aanpak tot en met het verzorgen van bijscholing en het geven van awareness trainingen.

Een stralingsdeskundige van Stralingsupport heeft niet alleen het juiste diploma maar ook de kennis en ervaring om u goed te kunnen ondersteunen.

Een Stralingsbeschermingsdeskundige  van Stralingsupport krijgt een uitgebreide interne opleiding die veel verder gaat dan het vak straling alleen.

Onze deskundige zijn, afhankelijk van hun specialisme ook in het bezit van een VCA-VOL, gasmeten NOGEPA 4.1, BOSIET 5A, IWCF Wellintervention diploma.

Veel van onze deskundigen zijn afkomstig uit de industrie waarin zij worden ingezet. Zij hebben daarmee een veel bredere kennis dan alleen de stralingsbescherming en begrijpen wat er van hen verwacht wordt en zijn in staat om aan de ondernemer uit te leggen hoe regels in de praktijk het beste geïmplementeerd kunnen worden.

Heb jij interesse om ons team te komen versterken, neem dan contact op en stuur je CV.


Bekijk onze actuele vacature(s):

  • Er zijn op dit moment geen vacatures, maar aarzel niet om contact op te nemen. Overtuig ons dat we je nodig hebben!

Contact

Bel ons voor een afspraak op
+31 (0)6 2734 1223

Of stuur een email naar:
Info@stralingsupport.nl

De mensen achter stralingsupport

Radiation Consultants

Met een klein kernteam en een groot netwerk van deskundige professionals biedt Stralingsupport B.V topkwaliteit tegen een scherp tarief.

Lonneke van Bochove

Stralingsbeschermingsdeskundige

Partner, wet en regelgeving, Beleid, Olie& Gas en Geothermie

Harrie van Hassel

Stralingsbeschermingsdeskundige

Partner, Olie&Gas industrie, decommissioning

Sabira Daskapan

Stralingsbeschermingsdeskundige

Vergunningverlening, Toezicht NORM en röntgen, MBRT

Henk Peereboom

Toezichthoudend medewerker stralingsbescherming

Siriane Hunia

Toezichthoudend medewerker stralingsbescherming

Jeroen Schneiders

Stralingsbeschermingsdeskundige

Benieuwd wat er mogelijk is ?

maak een afspraak