Lonneke van Bochove

Lonneke van Bochove

Eigenaar

Stralingsbeschermingsdeskundige

E-mail Lonneke

Met meer dan 20 jaar heb ik veel ervaring als stralingsdeskundige in verschillende functies. Ik werkte 7 jaar als inspecteur Arbeidsomstandigheden en Straling bij de Arbeidsinspectie, een jaar Kernenergiewet vergunningverlener bij SenterNovem, de huidige ANVS en vanaf 2008 ben ik zelfstandig consultant.

Ik heb me ontwikkeld tot specialist in de NORM industrie en dan met name de Olie&Gas en Geothermie. Ik werk nauw samen met de ANVS en RIVM en ben actief lid van ELEMENT NL NORM werkgroep en van de GEOTHERMIE NL NORM werkgroep, ik ben adviseur voor Geothermie Nederland en ik ben secretaris voor de European NORM Association (ENA).

Binnen Stralingsupport ondersteun ik het team, zowel praktisch, theoretisch als juridisch. Verder ben ik stralingsbeschermingsdeskundige van een aantal Olie en Gas, en Geothermie bedrijven.

Mijn passie voor het vak en ruime kennis en ervaring maken me een goede gesprekspartner voor bedrijven en overheden die in hun dagelijkse praktijk te maken hebben met verregaande vraagstukken omtrent NORM.

Lonneke van Bochove

Stralingsbeschermingsdeskundige Level-3

Partner, wet en regelgeving, Beleidszaken, Olie & Gas en Geothermie

Benieuwd wat er mogelijk is?

MAak een afspraak