Consultancy & Advisering

advies op maat

De toegevoegde waarde van consultancy

Stralingsupport kan u ontzorgen van alle zaken met betrekking tot ioniserende straling. Of het nu gaat om het doen van een registratie, het aanvragen van een vergunning, het doen van onderzoek onder EHBO-vergunning, het voorbereiden van grote of kleine projecten, het opstellen van plan van aanpak tot en met het verzorgen van bijscholing en het geven van awareness trainingen.

Stralingsupport B.V. denkt graag met u mee. Onze gevarieerde groep consultants kan u van dienst zijn bij vragen, adviezen of projecten met betrekking tot stralingsbescherming in de breedste zin.

Wij bieden advies en ondersteuning op onder andere kernenergiewet- en regelgeving en veiligheid met betrekking tot röntgentoestellen, procesindustrie, energiewinning, decomissioning en transport.

Heeft uw bedrijf te maken met ioniserende straling, of is uw bedrijf van plan handelingen te doen met ioniserende straling, en heeft u vragen of onduidelijkheden over wet- en regelgeving en de veiligheid van uw werknemers, derden en het milieu?
Wij bieden graag duidelijkheid en oplossingen op het gebied van stralingsbescherming.

Dien uw aanvraag in via de knop "Contact" rechtsboven. Een van onze consultants neemt zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Vrouwelijke stralingsbeschermingsdeskundige in overal  in grote ruimte met veel pijpen

Contact

Bel ons voor een afspraak op
+31 (0)6 2734 1223

Of stuur een email naar info@stralingsupport.nl

Benieuwd wat er mogelijk is ?

maak een afspraak