Veilig vervoer van radioactieve stoffen

veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop

Stralingsupport kan u ontzorgen van alle zaken met betrekking tot ioniserende straling. Of het nu gaat om het doen van een registratie, het aanvragen van een vergunning, het doen van onderzoek onder EHBO-vergunning, het voorbereiden van grote of kleine projecten, het opstellen van plan van aanpak tot en met het verzorgen van bijscholing en het geven van awareness trainingen.

Maar wij ondersteunen u ook graag bij het transport. De vele verschillende soorten radioactieve stoffen vallen vaak onder verschillende regelingen. Zo zijn de regels rondom ertsen weer anders dan de regels rondom bijvoorbeeld radioactieve stoffen voor medische toepassingen.

Transport onder ADR klasse 7 radioactieve stoffen is een vak apart. Wij kunnen uw kennisgeving aan de ANVS verzorgen of indien nodig een transportvergunning aanvragen.

Diverse emmers en bakken met waarschuwingsstickers voor ioniserende stoffen.

Daarnaast ondersteunen wij u bij het classificeren van uw materialen volgens de juiste UN code, correcte verpakking en markering van het materiaal. U krijgt van ons een advies op maat met een specifieke instructie.

Als u vragen heeft, of als u interesse heeft in onze diensten, dan nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Contact

Bel ons voor een afspraak op
+31 (0)6 2734 1223

Of stuur een email naar info@stralingsupport.nl

Benieuwd wat er mogelijk is ?

maak een afspraak