Tom de Bie

Na jaren in decleaning te hebben gewerkt bij Reym als specialist in decontaminatie en chemisch technisch reinigen zocht ik een nieuwe uitdaging in de vorm van specialisering in de stralingswereld. Na mijn start bij Stralingsupport in juni 2023 heeft deze wereld heeft mij al op veel bijzondere en unieke locaties gebracht. Elk met zijn eigen kwaliteiten en uitdagingen.

 In de praktijkzorg ik vooral voor het mogelijk maken van efficiënt werken. Dit door het voorzien van mogelijke uitdagingen en verschillende opties paraat te hebben voor het oplossen en voorkomen hiervan. Ook zit de cleaning nog goed in het achterhoofd. Afvalverkleining is daarom een natuurlijk gegeven en geen vraagstuk achteraf.

Bij waken over de veiligheid boekt men altijd meer succes door werknemers een gezond respect te leren voor ioniserende straling dan ze er bang voor te maken. Ik neem daarom altijd ruim de tijd om vragen te beantwoorden en begrip te creëren voor straling. Als iedereen zich goed bewust is van het waarom achter de regel krijg je nooit de vraag of iets wel of niet mag. In plaats daarvan denkt men mee over het processen op welke manier de veiligheid altijd gewaarborgd wordt in een praktijk die soms onvoorspelbaar is.

Werken bij Stralingsupport betekent voor mij dan ook vooral het beschikken over zo veel mogelijk kennis en het op een duidelijke manier communiceren van deze kennis aan de mensen met wie je werkt. Met als resultaat doelgericht en efficiënt werk.

Tom de Bie

Toezichthoudend Medewerker Straling - Stralingsbeschermingsdeskundige in opleiding

Benieuwd wat er mogelijk is?

MAak een afspraak