Harrie van Hassel

Harrie van Hassel

Eigenaar

Stralingsbeschermingsdeskundige
Veiligheidskundige

E-mail Harrie

30 jaar ben ik werkzaam geweest in de Olie en Gasindustrie, zowel onshore als offshore productie en boring. In mijn toenmalige functie als operator en later als hoofd mijnbouwinstallatie ben ik in aanraking gekomen met het fenomeen ioniserende straling.

In de industrie heb ik kennis gemaakt met NORM en alle facetten daarvan. Het veiligstellen van installaties het instrueren van personeel, geven van werkinstructies, toolbox talks, maken van risk assessments en NORM werkplannen. Het coördineren en begeleiden van de werkzaamheden, het opstellen van vervoersdocumenten, monstername etc.

Na het behalen van het diploma SBD-CD (voorheen niveau-3) ben ik in 2018 mijn kennis als stralingsdeskundige met mijn ervaring in de industrie gaan combineren.

Ik houd me binnen Stralingsupport veelal bezig met de decommissioning van platformen, het abandoneren van putten en begeleiden van work-overs, ondersteunen van productie-stops / shut downs. Ook houd ik me bezig met de begeleiding en vergunningaanvraag voor bedrijven in het bezit van bronnen/toestellen/opslag etc.

Daarnaast ben ik voor diverse bedrijven aangesteld als Coördinerend Deskundige.

Harrie van Hassel

Stralingsbeschermingsdeskundige Level-3

Partner, Olie&Gas industrie, decommissioning, Geothermie, toestellen scanners XRF en bronnen.

Benieuwd wat er mogelijk is?

MAak een afspraak