Wie we zijn

IMG_6420
Lonneke van Bochove is eigenaar van Stralingsupport B.V. Als stralingsdeskundige niveau 3 heeft zij ruime ervaring met grote uitdagingen op het gebied van straling.

Lonneke is gedreven en resultaatgericht. Ze combineert kennis van zaken met een hands on mentaliteit. Dat maakt haar een goede schakel tussen beleid en praktijk.

Stralingsupport blijft klein. U betaalt geen dure bureaukosten. Vraag hier een concurrerende offerte aan.

Achtergrond Lonneke: 

7 jaar ervaring als inspecteur Arbeidsomstandigheden en Straling bij de Arbeidsinspectie. Hierna heeft zij een jaar gewerkt bij SenterNovem, het huidige Agentschap NL als vergunningverlener voor Kernenergiewetvergunningen. Van 2008 tot 2013 was zij eigenaar van Radiatco B.V.

Met Stralingsupport B.V. levert zij met haar team kwaliteit op het gebied van het houden van toezicht, aanvragen en onderhouden van vergunningen, het verrichten van onderzoek bij incidenten, opstellen van NORM werkplannen en procedures, het geven van training toegespitst op uw specifieke wensen.

Het werkgebied van Stralingsupport B.V. is gespecialiseerd  vooral in de industrie, medische sector, geothermische industrie en olie en gas productie en boring zowel onshore als offshore. Maar beperkt zich niet tot deze gebieden.

Klein kernteam

Om de continuïteit voor klanten te garanderen, werkt  Stralingsupport met een klein kernteam en een groot netwerk van deskundige professionals. Per project zetten wij een passend team in.